Scotty Camerons nya limiterade utgåva Special Select Jet Set kommer i mörka toner och fyra olika huvuden // Foto: Scotty Cameron

Nytt från Scotty Cameron

Ny specialutgåva från Scotty Cameron

Fyra nya mörka modeller från puttergurun.

Text: Svensk Golf • 2022-08-13 Uppdaterad 2022-08-13

Fyra modeller under namnet Scotty Cameron Special Select Jet Set släpps i butiker runt den 19 augusti i begränsad upplaga. Special Select Jet Set Newport, Special Select Jet Set Newport Plus, Special Select Jet Set Newport 2 och Special Select Jet Set Newport 2 Plus. De två plus-modellerna har något bredare profil och de två andra är de två vanliga huvudena Newport och Newport 2. Finishen är ton i ton med Tour Black och en gråare nyans och inspirationen till Jet Set-serien har man hämtat från bilindustrin.

– Tour Black är en finish som många tycker om och när jag kan så försöker jag att kombinera den med en mörk, rökig nyans. Kombinationen har jag hämtat inspiration till från bilindustrin och det gäller även namnet Jet Set, förklarar Scotty Cameron i en pressrelease.

Jet Set har ett nytt Pistolini Plus-grepp och egen unik headcover och huvudet är smitt från 303 rostfritt stål. De klassiska Scotty-vikterna på baksidan finns naturligtvis också där.


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Svensk Golf • 2022-08-13
UtrustningPuttersScotty CameronUtrustning
Rulla till toppen