Ecco Golf och J Lindebergs omtag på BIOM C4 är först ut.

Utrustning

Ecco i samarbete med J Lindeberg

Fyra skor lanseras i begränsade upplagor under våren.

Text: Eric Franzén • 2022-03-01 Uppdaterad 2022-03-01

Vad händer när dansk funktionalitet och prestanda pressas ner i en mixer ihop med lika delar svensk progressiv design? Svaret på detta får vi uppleva vid fyra tillfällen under våren 2022 då Ecco Golf och J Lindeberg sammanstrålar i ett samarbete som omfattar fyra golfskor i begränsad upplaga.

Det första släppet i Ecco Golf x J.Lindeberg-serien är en omstöpt version av Ecco Golfs BIOM C4-modell, som utrustats med en kurvad dragkedja rakt över skons ovandel vilken tillverkats i Ecco Performance Leather och kompletterats med ett Gore Tex-membran för att kunna säkra de vattentäta egenskaperna.
Under dragkedjan är skon utrustad med speed lace-snörning, en BOA-liknande lösning, som integrerats ihop med Eccos Fluidform-teknologi för att ge komfort och dämpning. 
BIOM C4 släpps för försäljning hos utvalda återförsäljare idag (pris 2 200 kr) och levereras i en specialdesignad skokartong som kan vikas ut och användas för puttningsträning.

Fulla detaljer kring de övriga tre släppen är ännu presenterade officiellt, men från Eccos håll meddelar man att vi kan förvänta oss ytterligare en BIOM C4-modell med silverfärgad sula, samt två mer sneaker-orienterade skor, varav en i high top-profil, som utgår från Eccos Golf Tray-serie.


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Eric Franzén • 2022-03-01
UtrustningEccoGolfskorJ LindebergÖvrig utrustningSkorUtrustning
Rulla till toppen