Lidl har tagit in flera olika golfprodukter till sina butiker runtom i landet.

Utrustning

Nu kan du köpa golfutrustning på Lidl!

Passa på i veckan: Köp god tysk korv och ny golfutrustning samtidigt. Lidl har nämligen fått in en hel del olika golfprylar.

Text: Jesper Johansson • 2021-06-28 Uppdaterad 2021-06-28

Lidl är som vi alla vet i vanliga fall en matvaruaffär. Men då och då tar de in andra produkter till försäljning. Tidigare har man bland annat kunna köpa Lidl-sneakers – som blev en stor succé.

Den här veckan är det dock inte sneakers som finns i butik, utan istället är det golfskor som gäller. Ja, och massvis av andra golfprylar.
– Vi har golfvecka vilket innebär att butikerna kommer sälja allt ifrån golfkläder till golfprylar såsom golfvagnar, golfbagar och laseravståndsmätare. Golfkitet kommer i både herr- och kvinnostorlekar och är perfekt för de som vill börja golfa, men som kanske inte har råd att köpa de allra dyraste prylarna direkt, säger de om produkterna.

En pikétröja för 80 kronor. En funktionströja för 129. Dessutom en avståndsmätare för 999 spänn och en bärbag med 14-delad topp för endast 1 199 kronor. En sväng förbi Lidl kan vara extra värd resan i veckan…


Text: Jesper Johansson • 2021-06-28
UtrustningBagargolfbollarGolfskorLidlVagnar
Scroll to Top