Utrustning

Puma lanserar kollektion med kända DJ:n

Puma Golf fortsätter ta fram speciella kollektioner beroende på proffsens spelscheman. I veckan är det dags för Players Championship och det firas med ett samarbete i marinblått och guld.

Text: Jesper Johansson • 2021-03-09

Kygo. Den norske DJ:n och houseartisten förknippas i vanliga fall med utsålda festivalspelningar och elektronisk musik med en avslappnad vibb.
Men han är också en hängiven golfare. Dessutom är han god vän med Rickie Fowler.

Det ena har lett till det andra och nu ser vi en speciellt framtagen Puma Golf-kollektion gjord i samarbete med Palm Tree Crew, ett varumärke som grundats av Kygo, eller Kyrre Görvell-Dahl, som han heter enligt det norska skatteverket.
– Jag har känt Kygo och hans manager Myles Shear och har varit en del av Palm Tree Crew ett tag nu, säger Rickie Fowler.
– Nu har Puma Golf och PTC tagit fram en kollektion som får golfare att känna att de är en del av vår crew. Denna collab förenar två av mina världar och jag kunde inte vara lyckligare.

Samarbetet är skapat på så sätt att Pumas designers skapat en kollektion som ska fånga de avslappnade vibbarna TPC vill ge. Komfort och stil för vardagen samtidigt som materialval är skapade för att fungera på golfbanan. Kollektionen är skapad i en marinblå färg med detaljer i guld.

Cobra Golf, som är en del av Puma, har också blivit en del av det här samarbetet. I samband med veckans Players Championship lanseras nämligen en speciellt framtagen version av utrustningstillverkarens nya drivermodell, Radspeed XB.

Den här begränsade upplagan är gjord i en marinblå- och gulddesign med Palm Tree Crew-logon på tån. Till drivern får man också en speciellt framtagen headcover.

Den här drivern är förstås mycket begränsad i sin upplaga. Det är oklart hur många som ens tar sig till Sverige. Men kollektionen finns i butik från och med nu. Dock endast i ”utvalda Pumabutiker”, som det står i pressmeddelandet.


Text: Jesper Johansson • 2021-03-09
UtrustningPuma GolfRickie FowlerUtrustning
Scroll to Top