Hi-Toe Raw kommer i nio olika loft - från 50 till 62 grader.

Utrustning

En råare nyhet från TaylorMade

Hi-Toe-wedgarna uppdateras med träffyta i rå finish.

Text: Eric Franzén • 2021-02-12 Uppdaterad 2021-02-15

Wedgar med ett utdraget tåparti, där träffytan begåvats med heltäckande skåror, är idag ett vanligt inslag i återförsäljarnas hyllor. TaylorMades Hi-Toe modell lanserades för tre år sedan som ett nytillskott i bolagets wedgefamilj Milled Grind. Och när Hi-Toe Raw snart når ut i butik vi känner vi igen mycket från fjolårets uppdatering av Milled Grind-linjen. 

Den främsta nyheten är att träffytan bygger på samma Raw Face-utförande som rullades ut med Milled Grind 2. Alltså det mjuka material med en rå finish som borgar för djupare skåror av typen som rostar med tiden och därmed genererar mer spinn. Ingenjörsteamet har även omfördelat massan något och justerat tyngdpunkten för att kunna ge klubbhuvudet en mer responsiv känsla samt en tunnare topplinje.

Hi-Toe Raw kommer i åtta olika loft mellan 50 till 62 grader, samt i en sulslipning med endast sju graders bounce som endast finns tillgänglig med 58 och 60 graders.loft.

TaylorMade släpper också Hi-Toe Raw i den förlåtande Big Foot-designen, som kommer i 56, 58 och 60 graders loft – och med hela 15 graders bounce.

Samtliga Hi-Toe Raw-modeller landar i butik den 19 februari. Priset ligger på 1700 kr (stålskaft KBS HI-Rev 2.0, 115 g).  


Text: Eric Franzén • 2021-02-12
UtrustningTaylorMadeUtrustningWedgar
Scroll to Top