Nelly Korda321

Utrustning

J.Lindeberg värvar världsstjärnan

Nelly Korda är en av de största stjärnorna inom damgolfen. Snart kommer hon bära kläder från J.Lindeberg.

Text: Jesper Johansson • 2021-01-26 Uppdaterad 2021-01-26

J.Lindeberg har skrivit på ett flerårskontrakt med fjärderankade Nelly Korda. Detta gör att företaget, enligt ett pressmeddelande, sätter det skandinaviska klädmärket i centrum av en ny golfgeneration.
– Jag är väldigt exalterad över att bli en del av J.Lindeberg-teamet. Det är ett varumärke jag känt till under en lång tid. Kvalitén på deras produkter är vad som fick mig att fastna. Kombinationen av mode och funktion är vad som gör att de sticker ut. Jag ser väldigt mycket fram emot att jobba med dem och använda deras produkter på LPGA Tour, säger Nelly Korda.

Som 22-åring var Nelly Korda den högst rankade amerikanska damgolfaren. Hon har vunnit vid fem tillfällen och är rankad fyra i världen. Som 13-åring klarade hon kvalgränsen i US Women’s Open 2013. Hans-Christian Meyer, vd för J.Lindeberg, säger så här om sin nya stjärna.
– Vi är exalterade över att ha med den här talangfulla unga kvinnan för att göra så att J.Lindeberg växer. Det här partnerskapet är ett annat viktigt steg i vårt nästa steg inom golfen. Nelly är en naturlig atlet vars hängivenhet och exceptionella fysiska förmågor är en sann inspiration till en ny golfgeneration både på och utanför banan. Vi är stolta över att vara en del av hennes resa.

I helgens Tournament of Champions på LPGA-touren slutade Nelly korda trea. Vann gjorde storasyster Jessica, efter särspel mot Danielle Kang.


Text: Jesper Johansson • 2021-01-26
UtrustningGolfkläderJ.LindebergNelly KordaUtrustning
Scroll to Top