Foto: Titleist

Utrustning

Säg hej till Titleists nya drivers!

Titleist har skickat ut bilder på sina nya drivers – TSi2 och TSi3.

Text: Jesper Johansson • 2020-09-07

Från och med nu kommer vi att skymta Titleists nya drivers på proffstourerna världen över. Utrustningstillverkaren skriver att de därmed inlett sin valideringsprocess som innefattar slutgiltig testning av prestandan. ”Valideringen ligger sedan till grund för att ytterligare utveckla all högpresterande golfutrustning från Titleist”, skriver företaget på sin hemsida.

Mycket mer får vi inte veta. Men det finns ju möjlighet att spekulera…

För två år sedan lanserade Titleist sitt ”Titleist Speed Project”-koncept med två drivers. De nya modellerna är förstås en uppföljare till dem, vad I:et står för är dock oklart i nya namnet ”TSi”.

De två modellerna skiljer sig åt på några sätt, kan vi se – bland annat på sulan.

TSi2 ser ut att ha en fixerad vikt längst bak på sulan. Tsi3 ser ut att ha en viktskena som gör att det blir lättare att korrigera för eventuell sidoskruv. Detta känns rimligt med tanke på att föregångaren TS2 hade fast vikt medan TS3 hade en justerbar lösning.

Ian Poulter visade upp de nya klubborna via Instagram och där kan vi se att det på träffytan finns bokstaverat ”ATI”. Vad det står för är i dagsläget oklart.

När utrustningen kommer till butik och vad de kommer att kosta återstår att se. Än så länge får vi hålla koll på andra Titleist-spelares sociala medier för att få ut ännu mer information.


Text: Jesper Johansson • 2020-09-07
UtrustningDriversTitleistUtrustning
Scroll to Top