Wedgar

Tävling

Vinn tre SM8-wedgar från Titleist!

På jakt efter nya wedgar? Nu kan du vinna tre stycken utprovade efter dig och ditt eget spel.

Text: Svensk Golf • 2020-04-08

När bytte du wedgar senast?
Wedgarna i din bag tillhör sannolikt de klubbor som du använder flest gånger under en rond. Både fulla slag in mot greenen men även vid chippar, pitchar och som bunkerklubba. Då Titleist låtit göra tester med robot och använt wedgar med samma loft och sulslipning visar det sig att stoppförmågan försämrades avsevärt när skårorna var slitna.

Redan vid 75 spelade ronder märktes en försämring från 3 meters rull från landning med en helt ny wedge till 5,4 meters rull med wedgen som spelats 75 rundor. Med de wedgar som hade spelats 125 rundor märkte man ytterligare två meters försämring, totalt 7 meter rull från att bollen landar.

Har du wedgar som spelats mer än 75 ronder? Eller kanske till och med 125? Oavsett har du nu en toppenchans att förnya bagens kanske allra viktigaste klubbor – helt kostnadsfritt.

Svensk Golf arrangerar tillsammans med Titleist en läsartävling där förstapriset är en wedgefitting och tre nya Vokey SM8-wedgar. Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att svara på frågan nedan.

LÄS MER: Allt om Titleists nya Vokey SM8-wedgar

Skapa en egen enkät för användarfeedback

Text: Svensk Golf • 2020-04-08
UtrustningTitleistUtrustningWedgar
Scroll to Top