5de449c24c79d

Utrustning

Michelle Wies nya Harry Potter-wedgar är helt magiska!

Formler som Lumos, Avis och Impervius är stämplade på Michelle Wies nya wedgar. Allt för att få lite extra hjälp från Harry Potters magiska värld.

Text: Jesper Johansson • 2017-03-23 Uppdaterad 2017-03-23

Tidigare i år blev det klart att Michelle Wie byter klubbtillverkare. Efter att Nike meddelat att de slutar göra golfutrustning, och istället fokuserar på kläder och skor, valde Michelle Wie att byta till Callaway.

I och med det har hon bytt ut det mesta i bagen, och nu har hon nya – helt magiska – wedgar.

Klubborna för finlir är nämligen stämplade med ett Harry Potter-tema.

Här kommer en guide om vad som stämplats på klubborna, och vad det betyder:

Michelle Wies nya Harry Potter-wedgar är helt magiska!
Foto: Callaway

På Michelle Wies 52-gradiga wedge ser vi Harry Potters karaktäristiska glasögon, och fyra formler. Protego – som ger skydd, Descendo – vilket gör att något går nedåt, Avis – formeln som gör att fåglar uppstår och Lumos – formeln för ljus. Så den här wedgen har formler som ska skydda mot bogeys, få bollar att gå ner i golfhål, göra birdies och vara ett ljus i mörkret.

Så blev wedge-stämplar en trend

Michelle Wies nya Harry Potter-wedgar är helt magiska!
Foto: Callaway

På den 56-gradiga wedgen är formeln Wingardium Leviosa stämplad, formeln som kan få ett objekt att sväva. Formeln Impervius, som också stämplats på klubborna, gör ett objekt vattentätt. Den sista formeln som finns på wedgen är Lumos, som enligt Callaway är Michelle Wies favoritformel. Den ger nämligen ljus. Tre bra formler för en golfklubba alltså. Inga bollar i vattnet, en härlig bollflykt, och ett ljus i mörkret.

Michelle Wies nya Harry Potter-wedgar är helt magiska!
Foto: Callaway

Wies lobwedge har formeln Rictusempra stämplad på baksidan. Formeln som kittlar. Det står också Salvio Hexia, en skyddande formel som håller oturen borta. Även på den här wedgen är Lumos stämplat. 60-gradaren ska alltså ge lite nerv, samtidigt som den är skyddad mot otur och dessutom vara ett ljus i mörkret. På wedgen ser vi också Harry Potters kvast.


Text: Jesper Johansson • 2017-03-23
Utrustning19:e håletCallawayLPGA TourMichelle WieUtrustningWedgar
Scroll to Top