5de48cab51389

Utrustning

Sverigepremiär för UA Golf

Under 2015 kommer Under Armour ut även i svenska shoppar.

Text: Svensk Golf • 2014-10-03

Bild 1132466

Det saknas inte direkt nyheter i MiToos monter. Exempel på detta är att golfsortimentet för tyska byxmärket Brax och det japanska bollmärket Volvik har plockats upp för lansering i Sverige.

En central vägg tas upp av Under Armour. Det amerikanska märket har funnits innanför landets gränser under några år, där de omsorgsfullt och högkvalitativt utformade träningskläderna hittat in hos Stadium och andra större butikskanaler.

Men Under Armour är också golf. Det vet ni som klistrats framför PGA Tour och sett den distinkta UA-loggan pryda spelare som Jordan Spieth och Hunter Mahan. MiToo kommer att föra ut hela Under Armours golfkollektion för 2015 till svenska shoppar. Där finns allt från bälten och kepsar till högpresterande funktionsplagg.

– De har en utvecklingsavdelning, med ungefär 30 personer, som sitter på två olika ställen i USA. Där arbetar de ständigt med att förbättra plaggens detaljer, för att öka funktionalitet, baserat på kommentarer från inköpare och konsument, säger Marie Olsson på MiToo.

Ovan ser ni en av de givna produkterna för shopparna som kommer att köra på Under Armour. Jepp, det handlar om pikétröjor som prismässigt kommer att spänna mellan 599 till 899 kronor.


Text: Svensk Golf • 2014-10-03
UtrustningGolfkläderUnder ArmourUtrustning
Scroll to Top