Tiger Woods inledde andra ronden med att fyrputta från åtta meter // Foto: Getty Images

Tournytt

TV: Se Tiger fyrputta första hålet

Woods kom tillbaks starkt efter sin mardrömsstart.

Text: Martin Strömberg • 2020-01-25 Uppdaterad 2020-01-25

Tiger Woods har ett fantastiskt facit på Torrey Pines med sju ordinarie PGA Tour-segrar samt den fantastiska US Open-segern 2008 då han trots en stressfraktur i benet ändå besegrade Rocco Mediate i ett klassiskt särspel.

Men, det finns ett hål på banan där Woods haft problem.

Han gjorde dubbelbogey tre ronder av fyra på hål nummer ett på södra banan 2008 och igår inledde han sin andrarond med en fyrputt på just första hålet. Ett av banans enklare hål, ganska rakt och relativt kort.

Förstaputten är hyfsad men sedan missar Woods hela hålet från en halvmeter och lyckas heller inte få i returen från en och en halv.

Ni ser fyrputten ganska tidigt i den här sammanfattningen av rond två.

Woods kommenterade fyrputten så här:

– Det är vitgröe och sådant händer på den typen av gräs. Jag försökte slå den hårt för att ta bort fallet i putten men den hoppade till på något och missade hela hålet.

Men efter den inledande dubbelbogeyn tuggade Woods igång på sedvanligt manér och när han väl var färdigspelad kunde han summera 71 slag i resultatkolumnen på scorekortet. Woods är fyra under par totalt och på delad 17:e plats tillsammans med bland andra Rory McIlroy.

I ledningen av Farmers Insurance Open finns Ryan Palmer som gick runt andra ronden på fantastiska 62 slag på den norra banan. Palmer avslutade då ändå med en bogey.

Enda svensken som spelar på Torrey Pines, Henrik Norlander, missade kvalgränsen efter ronder på 73-76.

Klicka på bilden nedan för att komma till ledartavlan.

LÄS MER: Woods utvilad inför starten


Text: Martin Strömberg • 2020-01-25
TournyttUncategorizedHenrik NorlanderPGA TourRory McIlroyRyan PalmerTiger WoodsTournytt
Scroll to Top