Följ ledande Cara Gainer och övriga i ledarbollen sista dagen av Dormy Open Helsingborg direkt på svenskgolf.se Foto: Tristan Jones/LET

Ladies European Tour

LIVE 13:00: Följ segerstriden i Dormy Open

Missa inte direktsändningen av finalvarvet på Allerum.

Text: Svensk Golf • 2024-06-02 Uppdaterad 2024-06-02

Det ser ut att bli en tät uppgörelse om segern i Dormy Open. Du som inte har möjlighet att vara på plats ute på Allerum kan följa direktsändningen av avslutningen här i spelaren nedan med start från 13:00. Kommentatorer är Fanny Sunesson och Carin Hjalmarsson samtidigt som intervjuer med Johanna Gustavsson, Fredrik Wetterstrand och Helen Alfredsson kommer att varvas in under produktionen – som till stor del kommer att fokusera på ledarbollen. Bästa svenska inför avslutningronden är Johanna Gustavsson – vars lördagsvarv ni kan läsa mer om här.

Lyssna på senaste avsnittet av 18 min med Svensk Golf


Bryson, Ludvig, Rory och intrycken på plats i Pinehurst

Delar av poddteamet har lämnat North Carolina efter hyperdramatiskt US Open och sluter upp med hemmabasen för att snacka ner det hela. Följ med när Ola Wenström, Eric Franzén och Wille Schauman sveper över Pinehurst ugnsbakade greener, Bryson 2.0, grisvärmen, Ludvig Åbergs US Open-debut, Rorys sorti från området och mycket mer.

Läs också:


Text: Svensk Golf • 2024-06-02
TournyttDormy OpenLadies European Tour
Rulla till toppen