Cobra satsar och rullar ut en ny lastbil på de europeiska tourerna. Foto: Cobra Puma Golf

Tournytt

Cobra rullar ut på tourerna

En toppmodern tour truck ska serva spelare på de europeiska tourerna.

Text: Olof Åsgård • 2023-05-02 Uppdaterad 2023-05-02

I samband med att DP World Tour i veckan är tillbaka i Europa för Italian Open rullar Cobra Puma Golf ut sin nya tourtruck. 

Den toppmoderna ”tourbussen” ska turnera runt på tävlingar i Europa och serva spelare på DP World Tour, Challenge Tour och Ladies European Tour. Det är en stor satsning för Cobra Puma Golf som siktar på att bli lika framgångsrika bland de bättre spelarna som bland medelgolfare. 

– Detta är en viktig investering för vårt företag i vår ambition att fortsätta ta marknadsandelar. Den nya Tourtrucken och det förstklassiga stödet för våra atleter är en del av vår övergripande strategi för att stärka vår position, öka vår synlighet och hjälpa fler golfare att njuta av spelet, säger Henrik Pantzar, Head of Golf Cobra Puma Golf Europe.

Den specialbyggda lastbilen har tre huvuddelar – en stor entré, en verkstad och en spelarlounge. I entrén finns utrymme för spelare att sitta ner medan klubbor byggs eller justeras i verkstaden. I spelarloungen finns mer bekvämligheter som soffor, TV, videospel med mera. 

Lastbilen kommer besöka 18 evenemang under 2023 och i juni kommer den finnas på Ullna G&CC för Scandinavian Mixed.

Foto: Cobra Puma Golf

Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Olof Åsgård • 2023-05-02
TournyttCobraTournyttUtrustning
Rulla till toppen