Irländaren Padraig Harrington tog notan efter caddiefesten inför veckans tävling // Foto: Troy Martin/Twitter

Harrington hjälte på stor caddiefest

"Att få höra att jag var kung vid biljardbordet var värt hela notan"

Text: Martin Strömberg • 2022-09-18 Uppdaterad 2022-09-18

Padraig Harrington har inte bara vunnit tre majors. Irländaren, som fyllde 50 år för drygt ett år sedan, har gjort stor succé på PGA Tour Champions, och vunnit tre titlar, bland annat U.S Senior Open under 2022. När ett stort gäng caddies arrangerade en tillställning inför veckans Sanford International i Sioux Falls, South Dakota, dök Harrington plötsligt upp. Troy Martin, en rutinerad caddie som går åt Stephem Ames, och som bland annat gått åt Peter Jacobsen, Jerry Pate, Nick Price, Dave Stockton och D.A Weibring, var med på festen och lade ut information via sociala medier. Enligt Martin var Harrington kung vid biljardbordet och stämningen var hög med massor av gamla caddiestories som berättades.

Som om inte det var nog betalade Harrington notan för hela kalaset, något som förmodligen de över 40 caddies som var med uppskattade stort. Harrington själv kommenterade kvällen i en radioshow på SiriusXM dagen därpå.

– De har alla riktiga historier. Vi pratade om killar som jag kände för 25 år sedan och många caddies har varit ute här i över 40 år. Det går inte att värdera alla fantastiska berättelser och bara att få höra att jag var kung vid biljardbordet var värt hela notan.


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Martin Strömberg • 2022-09-18
TournyttPadraig HarringtonPGA Tour ChampionsTournyttTroy Martin
Rulla till toppen