Kevin Na och Grayson Murray är ordentligt irriterade på varandra efter ett bråk som inleddes på Twitter // Foto: Getty Images

Tournytt

PGA Tour-spelarna i storbråk på rangen

”Om han åker och spelar i Saudi League så finns det ingen på den här touren som kommer att sakna honom.”

Text: Martin Strömberg • 2022-04-28 Uppdaterad 2022-04-28

Alla spelare på PGA Tour är inte bästa vänner eller ens vänner överhuvudtaget. I januari efter Sony Open på Hawaii inleddes en verbal boxningsmatch på Twitter efter att Grayson Murray kommenterat ett inlägg från Chantel McCabe på Sirius XM där denne skrev ”Kevin Na walking in putts does not get old.”

Murray kommenterade tweeten sarkastiskt med avseende på Nas speltempo: “Kevin Na taking 3 minutes to putt them does get old.” Och den kommentaren verkar ha tagit hårt på Na.

Inför den här veckans Mexico Open konfronterade Na Murray på rangen och ett rejält gräl uppstod. Grayson Murray berättar i podcasten The Stripe Show hur han hörde någon skrika efter honom när han var på väg mellan rangen och övningsgreenen på Vidanta Golf.

– Jag ska inte upprepa allt han sa men det var mycket svordomar och han kallade mig en hel del otrevliga saker. Alla runt omkring kunde höra och jag gick fram till honom och jag sa till honom att om jag inte vetat att jag skulle bli avstängd så skulle jag förmodligen ha blivit fysisk. Han sa massor av omogna saker och jag vet att han inte skulle våga säga någonting om vi möttes utanför golfbanan. Han ville bara provocera mig och visste att han var på en säker plats. Jag sa också till honom att om han åker och spelar i Saudi League så finns det ingen på den här touren som kommer att sakna honom.

Na har ännu inte kommenterat händelsen.


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Martin Strömberg • 2022-04-28
TournyttGrayson MurrayKevin NaMexico OpenPGA TourTournytt
Scroll to Top