Linn Grant fortsätter att spela bra i Sydafrika och tog under fredagen sin andra seger på tre tävlingar // Foto: Sunshine Ladies Tour

Ladies Sunshine Tour

Andra Sunshine-segern för Linn Grant

Tog andra segern på kort tid efter bästa scoren sista dagen.

Text: Martin Strömberg • 2022-02-25 Uppdaterad 2022-02-25

För 14 dagar sedan vann Linn Grant Dimension Data Ladies Challenge på Ladies Sunshine Tour i överlägsen stil med sju slags marginal. Efter en tredjeplats förra veckan slog Grant idag till med seger nummer två på kort tid. Hon avslutade med en bogeyfri 65-rond – sista dagens lägsta score – och tog hem segern i Jabra Ladies Classic med två slag före hemmaspelaren Paula Reto, som vann förra veckan i Sun City.

– Jag var nervös sista fem hålen eftersom det var så jämnt. Men det var kul samtidigt och jag märker att mitt spel går i rätt riktning, sa Grant till tourens hemsida.

Grant och Reto var lika på nio under par efter 15 hål men medan Grant höll i spelet och slutade på tio under par totalt så tappade Reto ett slag på hål 16 och slutade åtta under par.

Efter segern planerar Linn Grant en tävlingsledig vecka i Kapstaden för att sedan bege sig tillbaks till Fancourt och spela Joburg Ladies Open som arrangeras i samarbete med Ladies European Tour och sedan även spela säsongsfinalen på Ladies Sunshine Tour, Investec South African Women’s Open, på Steenberg GC i Kapstaden.


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Martin Strömberg • 2022-02-25
TournyttLadies Sunshine TourLinn GrantPaula RetoTournytt
Scroll to Top