Senast Tiger Woods och Phil Mickelson spelade tillsammans var i oktober 2020 under finalronden i Zozo Championship. Foto: Getty Images

Nyheter

Mickelsons reaktion på Tigers rangepass

Phil Mickelson twittrar om Tiger Woods senaste filmklipp och skickar en utmaning.

Text: Olof Åsgård • 2021-11-22 Uppdaterad 2021-11-22

I söndags publicerade Tiger Woods en film på Twitter där 45-åringen slår ett fullt golfslag igen efter trafikolyckan i februari. Just nu har klippet knappt 6,4 miljoner visningar på Twitter och 3,1 miljoner på Instagram. 

En av dem som sett klippet är Phil Mickelson, den störste rivalen under framförallt första halvan av Tiger Woods karriär. 

Mickelson blev i somras den äldste någonsin att vinna en majortävling, 50 år, 11 månader och sju dagar. Något som han också tar upp i en tweet där han hyllar och samtidigt skickar en utmaning till Tiger.

– Det är skönt att se Tiger svinga en golfklubba igen. Jag vet att han inte kan stå ut med att jag har innehar ett endaste rekord så jag gissar att han vill bli den äldste att vinna en major. Jag säger bara: BRING IT!

Under sina karriärer har Tiger Woods vunnit 82 PGA Tour-tävlingar, Phil Mickelson 45. Tiger har 15 majortitlar, Mickelson sex. När de möttes i plojmatchen The Match 2018 vann Mickelson. 


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Olof Åsgård • 2021-11-22
TournyttPhil MickelsonTiger WoodsTournytt
Scroll to Top