Justin Thomas är en av världens bästa golfare. I en film från PGA Tour kan du nu lära känna honom lite bättre. Foto: Getty Images

TV

Livet som Justin Thomas

Justin Thomas är en av golfens absolut största stjärnor. Se porträttet för att få en större förståelse hur han egentligen blev så bra – och hur han gör för att fortsätta hålla den höga nivån.

Text: Jesper Johansson • 2021-08-17

PGA Tour har gjort en film för att porträttera Justin Thomas. Filmen innehåller en obekväm mängd reklam för Whoop, ett armband som ger dig information om din hälsa och hur din kropp mår. Men om man ser över reklamen och riktar in sig på Justin Thomas, får man faktiskt en ganska bra bild av hur det är att vara en av världens bästa golfare.

En sak som blir tydlig är att livet som golfproffs är långt mycket mer än att dyka upp en tävlingsvecka och spela. Allt Justin Thomas gör, gör han för att prestera. Träning, återhämtning, fritid och umgänge. Allt är skapat för att han ska vara så framgångsrik som möjligt innanför repen längs fairways över hela världen. Och någonting rätt gör han ju, med tanke på sin majorseger och de övriga tolv segrarna.

Sätt dig bekvämt med en kopp kaffe och lär känna Justin Thomas lite mer i det här porträttet av amerikanen. Och återigen vill vi varna för lite väl mycket Whoop-reklam…


Text: Jesper Johansson • 2021-08-17
TournyttJustin ThomasPGA TourTournytt
Scroll to Top