Xander Schauffele har anledning att le nu när han är på plats i Europa. Han är nämligen på plats som en gift man. Foto: Getty Images

Tournytt

Nygift Schauffele jagar första majorsegern

Xander Schauffele har tagit sig till Europa som en gift man. Kanske är det vad som gör att han nu också vinner sin första majortitel.

Text: Jesper Johansson • 2021-07-06 Uppdaterad 2021-07-06

Xander Schauffele ska i veckan spela Scottish Open för första gången. Tävlingen, som spelas på Renaissance Club, är den sista repetitionen innan nästa veckas Open Championship som amerikanen är ute efter att vinna.

Han har varit nära förr. 2018 slutade han delad tvåa. Totalt har han nio topp 10-placeringar i majors genom åren. Kanske kan helgens händelse vara det som får bägaren att rinna över, det som får amerikanen att gå hela vägen.

Under måndagen publicerade nämligen stjärnan en bild på Instagram som visar att han och Maya Lowe nu har gift sig.

I veckan kommer Schauffele att spela de två första ronderna tillsammans med Tyrrell Hatton och Tommy Fleetwood. Övriga stjärnor som deltar är bland annat Jon Rahm, Rory McIlroy, Justin Thomas och Henrik Stenson. Om livet som nygift är vad som krävs för att vinna en major återstår att se. Han får börja med att hitta formen under veckans tävling.


Text: Jesper Johansson • 2021-07-06
TournyttThe OpenXander Schauffele
Scroll to Top