Bubba Watsons kraftfulla drivar har fascinerat fans genom åren. Men på fredagen blev det för mycket för hans driver. Foto: Getty Images

Hoppla!

Se när Bubba Watsons driver går av mitt i svingen

Bubba Watson hade en ovanlig rond på fredagen. Mitt i träffögonblicket på hål två gick hans driver sönder.

Text: Oskar Åsgård • 2021-06-26

Sen han kom ut på touren 2006 har Bubba Watsons drivar varit något alldeles extra att fascineras över. På fredagen fick vi se något alldeles särskilt ovanligt.

Watsons driver gick sönder i träffögonblicket, klubbhuvudet flög av och otroligt nog lyckades han också överföra tillräckligt med energi över till bollen innan huvudet lossnade så att utslaget rullade ut till 270 meter, i fairway dessutom.

Bubba Watson svarade upp med att slå upp inspelet till drygt tre meter från hål och rulla i putten för birdie.

Efter incidenten fick caddien Ted Scott visa lite andra färdigheter när han skulle få loss det avbrutna skaftet och hoseln från klubbhuvudet så att ett nytt skaft kunde fästas i klubbhuvudet.

Ersättningsdrivern kom två hål senare

På det efterföljande hålet fick Watson slå ut med sin spoon, “jag bara hatar att slå ut med spoon” konstaterade han. På fyran var en ersättningsdriver på plats i Watsons bag och därefter gick resten av ronden helt enligt plan.

Tre raka birdies hål 5, 6 och 7 tog honom till fem under par på ronden. Amerikanen kom till slut i mål med en 66:a, fyra under par, och är delad tvåa i Travelers Championship efter 36 hål, ett slag bakom ledande Jason Day.

Klicka här för att se ledartavlan


Text: Oskar Åsgård • 2021-06-26
TournyttBubba WatsonPGA TourTournytt
Scroll to Top