Bryson DeChambeau kommer att ta till en robot för att öka sin längd än mer. Foto: Getty images

PGA Tour

Robot ska ge DeChambeau mer längd

En hektisk helg är till ända för Bryson DeChambeau. Innan nästa veckas tävling ska han dock hinna med ett träningspass med sin nya kollega, en robot.

Text: Jesper Johansson • 2021-05-10

Bryson DeChambeau flög hem till Dallas, Texas, då han trodde han missade kvalgränsen. Men han lyckades ta ett privatflyg tillbaka till Charlotte, North Carolina, och kunde genomföra hela Wells Fargo Championship. Till slut blev det en delad niondeplats för amerikanen och 228 825 dollar in på kontot, vilket borde vara tillräckligt för att betala den oförutsedda privatflygkostnaden där på lördagsmorgonen…
– Det var värt det. Utan tvekan var det värt det. När jag satt på det där flyget tillbaka hit vid 02.45 ville jag säkerställa att det skulle vara värt det. Jag ville inte komma tillbaka hit och sluta på en delad 60:e plats, sa amerikanen efter finalronden.

I veckan ska Bryson DeChambeau spela AT&T Byron Nelson i Dallas. Men först ska amerikanen besöka sin tränare, Chris Como, för att reda ut sina problem i svingen som den höga hastigheten bidragit med.
– Jag måste jobba på att vara mer konsekvent. Vi gör spännande forskning för att nå höga bollhastigheter. Det är några saker som inte riktigt linjerar dock och nästa steg är att ta till en robot för att se vad det är som händer, säger DeChambeau.


Text: Jesper Johansson • 2021-05-10
TournyttBryson DeChambeauPGA TourTournytt
Scroll to Top