Sei Young Kim vann KPMG Women's PGA Championship i höstas. I sommar försvarar hon titeln framför publik. Foto: Getty images

Tournytt

Publik på plats när damernas PGA Championship avgörs

När damernas PGA Championship ska avgöras i juni kommer publik tillåtas på området.

Text: Jesper Johansson • 2021-05-04 Uppdaterad 2021-05-04

PGA of America har meddelat att man planerar att släppa in ungefär 8 000 supportrar per dag när KPMG Women’s PGA Championship ska avgöras. Tävlingen spelas 22–27 juni på Atlanta Athletic Club i Georgia.
– Vi är exalterade över den positiva trenden och stora potentialen hos Women’s PGA Championship, säger PGA-presidenten Jim Richerson i ett pressmeddelande.
– Vi ser fram emot att majorgolf ska spelas söderöver för första gången på 40 år och att att introducera världens bästa damspelare till Atlanta Athletic Clubs historiska Highlands Course. Det här är en speciell golfbana med gotto m tävlingstradition och vi förväntar oss att banan kommer skapa bra miljö för en minnesvärd tävling i juni.

För alla åskådare på plats kommer ansiktsmask vara ett krav. Så också för volontärer och övrig personal. Detta även om man är vaccinerad och mask ska bäras både inomhus och ute i det fria.

Social distansering kommer också vara ett krav och stationer för att hålla renligheten kommer finnas utspridda över hela anläggningen.

En biljett för träningsdagarna kostar 20 dollar medan en veckobiljett går loss på 89 dollar.


Text: Jesper Johansson • 2021-05-04
TournyttKPMG Women’s PGA ChampionshipLPGA TourTournytt
Scroll to Top