Jesper Parnevik har via Instagram visat upp en imponerande samling golfutrustning. Foto: Getty images och Instagram

Museum-nivå

Parnevik flyttstädar – visar enorma mängder golfutrustning

Om det är någon som säger till dig att du har för mycket golfutrustning kan du alltid visa den här filmen som visar att du, högst troligt, är långt bakom Jesper Parnevik i samlande av grejer.

Text: Jesper Johansson • 2021-04-26 Uppdaterad 2021-04-26

Jesper Parnevik och Mia Parnevik ska flytta från sitt hus vi fått se i reality-programmet ”Parneviks” genom åren. Där finns ett rum som är helt fullt av gammal golfutrustning Parnevik använt under åren.

Men allt lär inte få plats i det nya huset. Oavsett är det en hel del organisering som måste göras. Enligt Mia Parnevik är hennes man en ”hoarder”, en person som har svårt att göra sig av med prylar.

Jesper Parnevik har publicerat ett klipp på instagram där han erkänner detta.
– Du har rätt Mia, jag är en hoarder. Jag klarar inte av det här, säger han uppgivet efter att ha visat … tja, är det 50 olika järnset?

Se här:

Delar av redaktionen hade gärna tagit sig en tur runt huset för att spana in de olika klubborna och om det är så att stjärnan inte vet vad han ska göra av dem är vi också intresserade av att ta hand om dem. Frågan är bara om undertecknads bättre hälft är lika intresserad av att fylla upp lägenheten…


Text: Jesper Johansson • 2021-04-26
TournyttJesper ParnevikPGA Champions TourPGA TourTournytt
Rulla till toppen