Mike och Justin Thomas förbereder sig för årets "femte major". Matchen mot Tiger och Charlie Woods i slutet av december. Foto: Getty images

PGA Tour

Thomas oroad över Charlie Woods trashtalk

Justin Thomas och hans far ska ha en intern tävling mot Tiger Woods och hans elvaårige son. Trots Charlie Woods unga ålder är han redan mentalt urstark.

Text: Jesper Johansson • 2020-12-02

Justin Thomas kommer i slutet av december spela PNC Championship tillsammans med sin pappa. Tävlingen där två generationer deltar kommer ha ett stjärntätt startfält är i år hetare än kanske någonsin. Inte så mycket på grund av Mike Thomas, Justin Thomas pappa, utan snarare på grund av en viss Charlie Woods.

Tiger Woods ska nämligen spela tävlingen tillsammans med sin elvaårige son, Charlie, och den unga golftalangen har siktet inställt: Vinna över Justin Thomas.
– Av någon anledning vill Charlie alltid vinna över mig, oavsett vad det är vi gör. Även om han än så länge aldrig vunnit över mig i golf eller en puttävling snackar han trashtalk precis som sin pappa, det kommer bli kul. Vi kommer ha en intern tävling i tävlingen där jag ska försöka täppa till truten på lille Charlie, det blir roligt, säger Thomas inför veckans PGA Tour-tävling i Mexiko.

Mike Thomas, JT:s pappa, är golftränare och sin egen sons svingtränare. Att de två ska ha fördel mot Tiger Woods och hans elvaårige son känns rimligt. Men de har också pressen på sig, vilket kanske inte Mike Thomas är så van vid.
– Det här blir årets femte major för mig. Och hans (Mikes) första för året. Så det ska bli roligt. Nästa vecka är jag spelledig så då ska jag och han träna hårt för att göra oss redo för årets sista tävling, säger Justin Thomas.

PNC Championship spelas 19–20 december i Orlando Florida. Ett av lagen som deltar består av Annika Sörenstam och hennes pappa, Tom. Dessutom spelar Bernhard Langer med sin son, de är regerande mästare.


Text: Jesper Johansson • 2020-12-02
TournyttCharlie WoodsJustin ThomasPGA TourTiger WoodsTournytt
Scroll to Top