På fredag spelas en ny välgörenhetsmatch med starka profiler. Foto: Getty images

The Match III

Välgörenhetsmatch på fredag – bara Mickelson från golfen

Det kommer inte visas lika många enastående golfslag på fredag. Men underhållningen lär det inte vara något fel på...

Text: Jesper Johansson • 2020-11-25 Uppdaterad 2020-11-27

Tiger Woods kommer inte att spela i veckans upplaga av ”The Match”, den tredje i ordningen. Efter att ha förlorat mot Phil Mickelson i den första upplagan lyckades han, tillsammans med Peyton Manning, vinna över ”Lefty” och Tom Brady i våras.

I årets upplaga spelar dock varken Brady eller Woods. Men för den sakens skull är inte underhållningen kastad i papperskorgen. Det går att argumentera för att fredagens upplaga av välgörenhetstävlingen blir den mest underhållande någonsin.

Tiger Woods, kanske världens bästa genom tiderna, byts ut mot Charles Barkley – en basketlegendar som … well, han är definitivt inte en av världens bästa golfspelare…

Barkley kommer att spela tillsammans med Phil Mickelson. Duon möter Peyton Manning och Steph Curry  på Stone Canyon Golf Club i Oro Valley, Arizona.

Matchen samlar in pengar till välgörenhet och den här gången ska college som historiskt haft många afroamerikaner gynnas. Stephen Curry, basketspelare till vardags, har redan skänkt pengar för att starta ett golfteam på Howard University och liknande initiativ är ad som väntar på fredag.

Precis som i våras är CNN International den kanal som gäller för att se matchen i Sverige.


Text: Jesper Johansson • 2020-11-25
TournyttPhil MickelsonThe MatchTournytt
Scroll to Top