Dustin Johnson har nu vunnit två majortitlar och sammanlagt 24 PGA Tour-segrar i karriären. /Foto: Getty Images

Analys

Är Dustin Johnson nu den störste sen Tiger Woods?

Vi diskuterar och analyserar Dustin Johnsons överlägsna Mastersseger tillsammans med elvafaldige ET-segraren Robert Karlsson i studion.

Text: Svensk Golf • 2020-11-15

Dustin Johnson vann på söndagen sin andra majortitel i karriären och den första i The Masters. Amerikanen fullkomligen dominerade tävlingen, ledde från första ronden och hela vägen igenom tävlingen och var i slutändan fem slag före duon Sungjae Im och Cameron Smith på andra plats.

Segern var Johnsons 24:e på PGA Tour och han har vunnit varje säsong på touren sedan 2008. Johnson är rankad femma genom tiderna sett till inspelade prispengar på PGA Tour, endast slagen av Vijay Singh, Jim Furyk, Phil Mickelson och Tiger Woods.

Är 36-åringen från South Carolina nu rentav den störste spelare i sin generation och den bästa sen Tiger Woods?

Det diskuterar vi i Svensk Golfs eftersnack från Masters 2020, där vi har sällskap av elvafaldige ET-segraren och sexfaldige Mastersdeltagaren Robert Karlsson.

Dessutom analyserar vi hälsan i Tiger Woods spel efter veckans insats, varför Rory McIlroy har så svårt att få till det i majors (särskilt Masters) och vad som väntar härnäst för Bryson DeChambeau.

Du hittar avsnittet både som podcast nedan (eller i din podcastspelare i telefonen, sök på Svensk Golf Podcast), samt i videoform.

Trevlig lyssning/tittning!
Text: Svensk Golf • 2020-11-15
TournyttDustin JohnsonPGA TourRobert KarlssonThe MastersTournytt
Scroll to Top