Vi analyserar och diskuterar allt från cirkus Bryson till Bernhard Langers otroliga Mastersrekord. /Foto: Getty Images/montage

Analys

Allt du vill veta inför den spännande Mastershelgen

Cirkus Bryson rullar vidare, McIlroys galna berg-och-dalbanedag, Robert Karlssons Mastersanekdoter, tätkänning för Phil och Tiger, Langers otroliga rekord och så reder vi ut vilka spelare som blir farligast i helgen.

Text: Svensk Golf • 2020-11-14

Oavsett om du sett varje slag hittills under Masters eller om du sparat krutet inför helgen så bjuder vi här på en analys av det bästa från en spännande Mastersfredag och sätter scenen inför helgspelet. I studion gästas vi av elvafaldige ET-vinnaren Robert Karlsson, som spelat Masters sex gånger och har en delad åttondeplats 2008 som främsta placering på Augusta National.

Du väljer själv nedan om du föredrar att konsumera snacket i videoform eller som en podcast.

Har du några frågor till oss? Mejla på webbred@svenskgolf.se eller hör av dig till Oskar Åsgård (@oskarasgard) eller Jesper Johansson (@jesusjohansson) på Twitter så tar vi med det till summeringen av rond 3 som levereras lagom till dess att du hällt upp första koppen kaffe på söndagsmorgonen.

Trevlig lyssning/tittning!
Text: Svensk Golf • 2020-11-14
TournyttAugusta NationalBernhard LangerBryson DeChambeauPhil MickelsonRobert KarlssonRory McIlroyThe MastersTiger WoodsTournytt
Scroll to Top