Tiger Woods bekräftar att de ska ha middag med tidigare Masters-vinnare. Foto: Getty images

The Masters

Masters-middagen blir av – bekfräftat av Woods

Fajitas, sushi och milkshakes. Det är vad Tiger Woods kommer servera på sin vinnarmiddag inför årets Masters Tournament.

Text: Jesper Johansson • 2020-10-27

Ingen golfvecka är väl lika fylld med traditioner som Masters Tournament-veckan. Med slag som inviger tävlingen av legendarer, till en grön kavaj och vinjetten vi alla känner till. Mycket är sig likt när det kommer till Augusta National och hur de anordnar sin majortävling.

Men till i år kommer en av traditionerna att försvinna. Svensk Golf kunde under måndagen avslöja att det inte blir någon par 3-tävling under onsdagen, dagen innan The Masters börjar.

Golf Channel skriver nu att en annan tradition som hängde löst dock kommer att bli av.

Tiger Woods har nämligen gjort ett uttalande gällande middagen för de tidigare vinnarna som också görs varje år. Regerande mästaren Woods säger att den kommer att bli av.

Men vissa förändringar kommer att göras. Såsom att de byter lokal till ett större rum i klubbhuset, så att spelarna och de tidigare vinnarna kan hålla ett längre avstånd till varandra.
– Jag tror att många tidigare vinnare inte kommer att närvara eftersom det finns en risk med deras ålder. Det kommer att vara tråkigt men det här är tider vi aldrig befunnit oss i tidigare så vi får göra vad vi kan med de traditioner som finns och samtidigt hålla oss säkra, säger Woods.

Tiger Woods kommer att servera vad han gjort de tidigare gångerna han vunnit Masters Tournament. Hans vinnarmeny är fajitas, sushi och sashimi samt milkshakes till efterrätt. Så om du behöver lite Masters Tournament-inspiration till middagen under den veckan kan du kopiera Tiger Woods utvalda rätter.


Text: Jesper Johansson • 2020-10-27
TournyttThe MastersTiger WoodsTournytt
Scroll to Top