Tiger Woods hade ingen bra tävling förra veckan. Och nu är frågan hur han ska ladda upp på bästa sätt inför Masters Tournament. Foto: Getty images

PGA Tour

Woods osäker på sin Masters-uppladdning

Ska Tiger Woods delta i Houston Open – veckan innan The Masters? Ingen vet. Inte ens Tiger Woods själv.

Text: Jesper Johansson • 2020-10-26

Efter sin avslutande rond av Zozo Championship samtalade Tiger Woods med medier på plats på Sherwood Country Club för att gå igenom vad som egentligen hade hänt.

Woods, som var regerande mästare, slutade delad 72:a i en tävling som 78 spelare deltog i. Många saker fungerade inte som det skulle och därför har han en hel del att slipa på inför Masters Tournament där han också är regerande mästare. Men om han kommer göra det innanför PGA Tour-repen i en tävling återstår att se. Inte ens Tiger Woods vet…
– Jag kommer inte dröja med beslutet, oavsett om det blir att spela eller inte. Vi har diskuterat hur vi ska utvecklas och vi kommer att vara i gymmet imorgon och ta det därifrån. Men jag kommer ganska snart att ta ett beslut om jag ska spela eller inte, sa han efter sin avslutande 74-rond på banan utanför Los Angeles.

Tiger Woods var den 69:e bästa spelaren från tee i tävlingen. Han var den 68:e bästa in mot green och 68:e bästa runt greenerna. Detta av 78 spelare. Så det finns en hel del att förbättra.
– Jag var för dålig med driver och slog inte järnen nära tillräckligt ofta. Det enda jag kan ta med mig från den här veckan är att jag alla dagar och på varje hål puttade ganska bra. Det kändes som jag slog bollen relativt bra. Tyvärr var de flesta puttarna för par och några för bogeys här och var. Jag var inte bra nog för att göra birdies.


Text: Jesper Johansson • 2020-10-26
TournyttPGA TourThe MastersTiger WoodsTournytt
Scroll to Top