Alex Norén är bra med efter 18 spelade hål. Foto: Getty images

PGA Tour

Norén delad nia efter första ronden

Det är trångt där uppe på toppen av ledartavlan från veckans PGA Tour. Alex Norén är en av dem som vill vara med och kämpa för segern i veckan.

Text: Jesper Johansson • 2020-10-23 Uppdaterad 2020-10-23

Alex Norén har fått en bra start på veckans Zozo Championship.
På Sherwood Country Club inledde han veckans tävling med tre raka par innan det var dags för tävlingens första birdie. Hålet därpå, banans 14:e, innebar en bogey men med en stark avslutning av sina första nio hål var svensken tre under par efter nio.

Efter 13 spelade hål var Alex Norén redan fem under par. Med två bogeys på väg in mot klubbhuset såg de två intjänade slagen ut att vara borta innan han avslutade med en birdie. Totalt är han alltså fem under par och delar niondeplatsen.

Leder tävlingen gör Sebastian Munoz, som är –8, alltså bara tre slag före Norén. Därefter hittar vi Tyrrell Hatton och Justin Thomas på sju under.
– Jag kände mig bra hela dagen. Jag hade en trög start med en treputt på hål 1 från 1,5 meter och jag sa då till min caddie att vi inte ska hetsa upp oss utan fortsätta trumma på.
– Jag slog sen de rätta slagen, jag satte sedan puttarna och jag gjorde ett par eagles. Det var en bra dag, sa Munoz efter ronden.

Sebastian Munoz gjorde endast fem par på sin rond. Utöver det blev det alltså två bogeys och en dubbel samt åtta birdies och två eagles.

Här är toppen av ledartavlan


Text: Jesper Johansson • 2020-10-23
TournyttAlexander NorenPGA TourSebastian MunozTournytt
Rulla till toppen