Så här såg Augusta National ut 1 januari 1990. Kanske kommer det se liknande ut i november, då årets Masters Tournament ska spelas. Foto: Getty images

The Masters

Ny Masters Tournament-film skapar gåshud

Känsliga tittare varnas: Den här filmen kan göra dig både tårögd och exalterad på samma gång!

Text: Jesper Johansson • 2020-10-16 Uppdaterad 2020-10-16

Masters Tournament och Augusta National gör inga ljud i onödan.
På sociala medier är deras konton oftast vilande men lagom till att en av årets absolut största höjdpunkter ska utspela sig vaknar de till liv. I och med att The Masters spelas nu i november är det en annorlunda tid för klubbens kommunikatör att arbeta. Men för den sakens skull har klubben inte legat på latsidan när det nu har publicerats något.

Under torsdagen visade de en film som kommenteras av kommentatorn Jimmy Roberts, som inleder:
”I över 80 år har Masters Tournament varit en vår-rit. Azaleorna och persimmonträden väcker golfvärlden från sin vinterdvala.”

Därefter fortsätter han minst lika starkt, men för att inte avslöja för mycket väljer vi istället att publicera filmen för att du ska få maximal gåshudeffekt.

Årets Masters Tournament kommer inte vara klädd i samma sprakande blomster som vi vant oss vid att se. Kanske kommer banan vara i ett lite sämre skick. Trots det är det mycket som tyder på att årets tävling kommer gå till historien, att den sticker ut. Vi längtar redan…


Text: Jesper Johansson • 2020-10-16
TournyttAugusta NationalThe MastersTournytt
Scroll to Top