Sebastian Munoz är i delad ledning. Foto: Getty images

PGA Tour

Regerande mästaren i delad ledning

Det är något med Jackson som Sebastian Munoz tycker om. Efter 18 spelade hål av sitt titelförsvar är han i delad ledning.

Text: Jesper Johansson • 2020-10-02 Uppdaterad 2020-10-02

PGA Tour har tagit sig till det amerikanska fastlandet och Jackson, Mississippi för att spela veckans Sanderson Farms Championship.
Regerande mästare är Sebastian Munoz som fick en kanonstart på sitt titelförsvar. Under öppningsvarvet var han nära att sätta en wedge på det första hålet, han gjorde fyra raka birdies på sista nio och sköt till slut en 64-rond vilket innebär att han är i delad ledning tillsammans med Jimmy Walker, Kevin Chappell och Charley Hoffman.

Med snabba, jämnrullande, greener och relativt mjuka förhållanden på grund av de senaste dagarnas regn hade spelarna det ganska enkelt på Country Club of Jackson. 16 spelare är fem under eller bättre. Colombianske Munoz hade koll på att ett lågt resultat var ett måste. Redan innan han slagit ut var både Charley Hoffman och Jimmy Walker klara med sina ronder på 64 slag.
– Jag vet inte vad det är men energin på det här stället är något jag verkligen gillar. Jag trivs här, sa regerande mästaren efter ronden.

Två svenskar deltar i veckans tävling. Henrik Stenson, som spelar tävlingen för första gången på tio år, är efter torsdagsvarvet två under par och delad 39:a. Ett slag bättre är Henrik Norlander, som därmed är delad 28:a.


Text: Jesper Johansson • 2020-10-02
TournyttHenrik NorlanderHenrik StensonPGA TourSebastian MunozTournytt
Rulla till toppen