Justin Thomas och Tiger Woods har förberett sig inför årets US Open med en tidig inspelsrond på Winged Foot. Foto: Getty images

Winged Foot

Tiger och JT tjuvtränar inför US Open

På väg upp till Boston tog Tiger Woods och Justin Thomas en liten omväg. Inför veckans slutspelstävling stannade de på årets US Open-bana för att känna lite på vad som väntar i slutet av september.

Text: Jesper Johansson • 2020-08-18

FedEx Cup går i veckan in i sitt slutspel och i ledning är Justin Thomas. En bit bakom, men ett ständigt hot, är Tiger Woods – som vann finalen på East Lake 2018.

De båda ska i veckan spela Northern Trust på TPC Boston. Men innan dess passade de båda på att svänga förbi Mamaroneck, New York.
Det är nämligen där som golfbanan Winged Foot är belägen och det är nämligen där US Open ska avgöras senare i år.

De båda ska först ha synts till på rangen och sedan började en film cirkulera på de båda stjärnorna på en av banans greener.

Det är förstås inte något ovanligt att spelarna gästar en majorbana i förväg. Förra året besökte Tiger Woods Bethpage Black en vecka innan själva PGA Championship-veckan.

Kanske är det lite extra viktigt för Tiger Woods att bli kompis med årets US Open-bana, då han tidigare i karriären slutade delad 29:a där 1997 och missade sin första kvalgräns i en major på samma plats år 2006.

US Open ska förstås spelas utan supportrar på plats och tävlingen inleds 17 september.


Text: Jesper Johansson • 2020-08-18
TournyttJustin ThomasPGA TourTiger WoodsTournyttUS Open
Scroll to Top