Efter 18 spelade hål är Harold Varner III i delad ledning. Foto: Getty images

PGA Tour

Trio leder i Greensboro

De tre spelare som spelat absolut bäst under det första varvet av veckans Wyndham Championship har aldrig vunnit på touren.

Text: Jesper Johansson • 2020-08-14

Efter 18 spelade hål av Wyndham Championship är Tom Hoge, Roger Sloan och Harold Varner III i delad ledning. Trion lyckades under torsdagen skjutan en 62-rond, –8, vilket gör att de leder med två slag före ensamma fyran, Harris English.

Med sina åtta under par tangerar Varner sitt egna rekord på touren. De två spelarna han är tillsammans med uppe i toppen slog båda sina egna rekord. Under torsdagen gjorde Varner tio par och åtta birdies. Självklart var han efteråt nöjd med spelet, men det var något som saknades… publiken.

Varner studerade nämligen på college bara några timmar från Greensboro, North Carolina.
– Det är så tråkigt i år eftersom vi inte kan höra jublen och sådant. Men vi kommer ta oss igenom det här året och hitta en lösning. Det är oavsett skönt att ha nära hem, sa Varner efter ronden.

På grund av det dåliga vädret kunde ungefär 30 av tävlingens spelare inte ta sig hela vägen runt på Sedgefield CC. En av dem var Carl Pettersson, som efter 15 spelade hål är två över par.

Den andre svensken med i tävlingen är Henrik Norlander. Han har startat betydligt bättre och efter första ronden är han tre under par, på en delad 25:e-plats.


Text: Jesper Johansson • 2020-08-14
TournyttHarold Varner IIIPGA TourTournytt
Scroll to Top