Vi får anta att Bubba Watson var nöjd med att få spela med Wesley Bryan de första två ronderna den här veckan // Foto: Getty Images

PGA Tour

Bubba: “Att lottas med vissa är som två slags plikt”

Trefaldige segraren bryr sig mycket om vilka han lottas med.

Text: Martin Strömberg • 2020-06-25

Bubba Watson har tre segrar i Travelers Championship på meritlistan (2010, 15, 18) och är en av huvudfavoriterna även i år.

Inför tävlingen fick han frågan om han bryr sig om vilka han får spela med under de två första ronderna av en tävling. Många spelare menar att det inte spelar någon roll vilket sällskap man få men Watson är inte en av dem.

– Det spelar jättestor roll. Det finns spelare som är ett eller två pliktslag att lottas med. Det finns säkert de som tycker samma sak om mig, förklarade Bubba utan att nämna någon vid namn.

Watson berättade att han helst spelar med roliga, energiska människor.

– Vissa spelare kan man skoja lite och slappna av med och det ska bli spännande att se vilka jag får spela med den här veckan. Ofta börjar jag att be tidigt till högre makter för att få bra sällskap.

Under första två dagarna på TPC River Highlands får Watson sällskap av sydkoreanen Sung Kang och Wesley Bryan. Vi får anta att det är en bra lottning för Watson, han och Bryan spelade nämligen tillsammans sista ronden på Harbour Town förra veckan och då hade de så här trevligt.


Text: Martin Strömberg • 2020-06-25
TournyttBubba WatsonPGA TourSung KangTournyttWesley Bryan
Scroll to Top