Rickie Fowler och Justin Thomas spelade fin golf i helgen. Trots att de inte hade någon tävling. Foto: Getty images

Formstark

JT krossad av Fowler under träningsvarv

Hur brukar scoren se ut när du möter en kompis i match? Justin Thomas fick under söndagen storstryk, trots en 65-rond...

Text: Jesper Johansson • 2020-03-16

Det skulle vara en dramatisk söndag på TPC Sawgrass. The Players Championship skulle avgöras inför storpublik. Istället blev det … tja, en dramatisk kompismatch mellan två av världens bästa golfspelare.

Justin Thomas och Rickie Fowler hade ingen starttid på klassiska banan i Jacksonville under söndagen men trots det fick de spela golf. De goda vännerna spelade en vänskaplig golfrond och båda spelade strålande. Justin Thomas gick runt på 65, slag, sju under par. Ett starkt resultat. Men inte i närheten av nivån Rickie Fowler spelade på.

Rickie Fowler behövde alltså bara 60 slag under sin golfrond. Justin Thomas, som publicerade scorekortet skriver:
”Det var trevligt att spela med Rickie Fowler i dag, verkligen jättekul. Jag sköt en 65:a (blygsamtskryt, jag vet), och får storstryk. Säsongsuppehållet går kanon.

Med tanke på att de båda spelarna har ett antal veckor på sig att vässa formen inför de riktiga tävlingarna är det bara för de två kompisarna att hålla uppe spelet på de här nivåerna.
66 slag är alltid bra på PGA Tour.
60 slag är extremt bra.


Text: Jesper Johansson • 2020-03-16
TournyttJustin ThomasPGA TourRickie FowlerTournytt
Scroll to Top