Tiger Woods och Justin Thomas hyllade NFL-ikonen Terrell Owens. Foto: Getty images

Tiger Woods och Justin Thomas hyllade NFL-ikonen Terrell Owens. Foto: Getty images

Tournytt

Justin Thomas underliga segervrål

Efter två dagar av Presidents Cup är USA i gungning. Men amerikanen Justin Thomas levererar. Vid avgörandet av sin och Tiger Woods fredagsmatch valde han att fira på ett . . . underligt sätt.

Jesper Johansson • 2019-12-13

USA har inte inlett årets Presidents Cup på ett speciellt lovande vis. Efter två speldagar leder det internationella laget med tre poäng, totalt 6½ mot 3½. Men det finns vissa ljusglimtar för det amerikanska laget. Bland annat duon Justin Thomas och Tiger Woods.

Under torsdagen vann de den öppnande bästbollen med 4&3. Under fredagen var det dags för foursome och även den här gången blev det seger för Thomas och Woods – även om den satt hårt inne.

Efter att ha kämpat sig tillbaka hade Thomas på det sista hålet en putt för att vinna. Han lyckades sätta den.

Därefter släppte både han och Tiger Woods sin putter och möttes i en adrenalinstinn omfamning. Medan Tiger Woods var på väg mot sin lagkamrat fick han på nära håll se något som till en början kändes märkligt.

Justin Thomas skrek nämligen ut ”I love me some me!”. En konstig sägning i en av få lagtävlingar på golfbanan.

Men det grundar sig inte nödvändigtvis i att Justin Thomas älskar sig själv. Nej, istället skrek han ut så på grund av den amerikanske fotbollsspelaren Terrell Owens – som tidigare skrikit samma sak.

Justin Thomas berättade efteråt att han kollat på det korta klippet om och om igen under veckan och dessutom visat det för sina lagkamrater.
– Det är en väldigt rolig film. Jag sa innan att ’om jag sätter en lång putt i dag ska jag skrika det’. Det där var en ganska viktig putt så jag tyckte det kändes passande.

Som en extra krydda till den här ömsom udda ömsom härliga reaktionen visar det sig att även Tiger Woods ska ha skrikit samma sak. TV-bilderna visar kaptenens rygg så det syns inte. Men Tiger Woods säger så här till Golf Channel efter fredagsronden.
– Vi båda hade vårt moment på det sista hålet och sa det samtidigt. Det var ett fenomenalt ögonblick. Obetalbart. Jag är glad att vi fick uppleva det tillsammans.


Scroll to Top