6bbd4eac-5defcc7c550ad

Tournytt

Maxade golfanläggningen söker ny personal

Är du golftränare? Då kan det här vara ditt nästa drömjobb!

Text: Jesper Johansson • 2019-12-10 Uppdaterad 2019-12-12

Golfens silly season är igång. Förra veckan meddelade Ålands Golfklubb att de söker efter en ny klubbdirektör. Nu meddelar Halmstad Golfarena att de också är på jakt efter ny personal. 

Drömjobbet: Klubbdirektör sökes

Anläggningen är nu på jakt efter en ny tränare för året runt-arbete då deras nuvarande golftränare ska sluta.
– I erbjudandet ingår en arbetsplats som inte lämnar mycket övrigt att önska för den tränare som vill utveckla sig själv och även vara en viktig faktor i utvecklingen av Halmstad Golfarena. Här träffas allt från rena nybörjare till yttersta eliten vilket skapar en minst sagt dynamisk arbetssituation, säger Martin Siljegård, vd på Halmstad Golfarena.
– Förutom en fantastisk golfverksamhet sommartid erbjuder Halmstad Golfarena förutsättningar till åretruntgolf där den nybyggda inomhushallen för närspelsträning och 24 stycken uppvärmda utslagsplatser på rangen utgör en unik möjlighet.

För den intresserade är det tillträde direkt till tjänsten och för att vara rätt person för jobbet ska du vara kompetent, ha ett stort engagemang och driv. Om det här låter intressant ska du höra av dig till Martin Siljegård.Text: Jesper Johansson • 2019-12-10
TournyttHalmstad GolfarenaNyheterTournytt
Scroll to Top