a63b81d8-5defccf4d795f

Drömjobbet: Klubbdirektör sökes

Gillar du golf? Är du på jakt efter ett nytt jobb? Då kan det här vara drömjobbet för dig.

Text: Jesper Johansson • 2019-12-05 Uppdaterad 2019-12-12

Ålands Golfklubb söker en ny klubbdirektör och skriver på sin hemsida att klubbchefen sedan nio år tillbaka, Åsa Nordström, ska lämna posten för att gå i pension. Det sker i och med öppnandet av klubbens ”Slottsbanan”, som renoverats. Om du får jobbet kommer en av dina främsta uppgifter vara att ”nå klubbens ambition att bli en av Nordens bästa golfklubbar”, skriver de i annonsen.

Ålands GK bygger om för 19 miljoner kronor

Klubben vill få in en klubbdirektör som kan öka attraktions- och konkurrenskraften. I rollen har man också det ekonomiska ansvaret och styr verksamheten. 

Som person ska du vara trygg, social och ärlig med stor integritet. Utöver det skriver Ålands Golfklubb så här om den person de söker:
”… en skicklig lagbyggare som kan få hela teamet involverat och därmed delaktiga, ansvarstagande och engagerade. Du är en dokumenterat god ledare med förståelse av vikten att förvalta och utveckla affären. För att lyckas är det nödvändigt med nyfikenhet och kreativitet – att ha ett intresse för försäljning och marknadsföring samt vad man kan göra för att utveckla klubben och stärka ekonomin. Genom ditt ledarskap, din servicekänsla och din energi är du en förebild för medarbetare, medlemmar och andra intressenter. Flytande kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligen som muntligen är ett krav, medan kunskaper i finska är meriterande.”

Läs hela annonsen här!Text: Jesper Johansson • 2019-12-05
TournyttÅlandNyheter
Rulla till toppen