Phil Mickelson of USA action on the green during an PGA Tour The CJ Cup Nine Bridges First Day at Nine Bridges Golf Club in Jeju, South Korea., on October 17, 2019. (Photo by Seung-il Ryu/NurPhoto via Getty Images)

Tournytt

Mickelson inte med i Presidents Cup – trots det “exalterad”

Trots att "Lefty" inte är med i årets Presidents Cup ser han fram emot lagtävlingen.

Jesper Johansson • 2019-12-02

För första gången sedan 1993 spelas en lagtävling där USA deltar utan Phil Mickelson. 12 december inleds årets Presidents Cup på Royal Melbourne men Mickelson är inte en del av laget. Amerikanen lyckades inte ta sig in på grund av sitt egna spelande och när det var dags för Tiger Woods att välja sina fyra spelare som också blir en del av laget var Phil Mickelson inte någon av dem.

Trots det ser Mickelson fram emot årets lagtävling. Till Golf Digest säger stjärnan så här:
– Jag har alltid tänkt att de här tävlingarna är fantastiska att se som åskådare. Jag är exalterad. Jag hejar på grabbarna. Jag vill att USA vinner igen.

Mickelson ser ut att ha tappat en hel Mickelson i vikt

Att Phil Mickelson inte lyckades kvalificera till Presidents Cup kan man tänka ska vara något som får honom att tappa lusten att fortsätta. Men “Lefty” säger att det är precis tvärtom.
– Det här är en bra morot för mig. Jag måste komma tillbaka och spela som jag gjorde tidigare i år och hålla i det för att vara en del av Ryder Cup-laget 2020. Jag. Vill inte att förra årets Ryder Cup, där vi förlorade, blir mitt sista.
– Jag är väldigt optimistisk inför de kommande åren och jag har något stort på gång. Jag har aldrig varit i så bra fysisk form som jag är nu. Mitt spel känns bra. Jag är säker på att jag kommer kunna spela riktigt bra golf framöver, säger Mickelson.

Phil Mickelson vann AT&T Pebble Beach Pro-Am tidigt under 2019, men hade därefter stora problem med spelet.

Tiger tog ut Tiger


Scroll to Top