5de36255b71f4

PGA Tour-proffsens egna semesterplaner

Jakt, X-box och tandoperationer när det nu är tävlingsfritt i ett par veckor.

Text: Daniel Eriksson • 2019-11-30 Uppdaterad 2019-12-12

Efter ett galet späckat tävlingsschema är den sista officiella PGA Tour-tävlingen avklarad. Det betyder att spelare som inte ska vara med i Tigers inbjudningstävling Hero World Challenge på Bahamas eller deltaga i Presidents Cup i mitten av december, får lite välbehövlig vila från golfen. 

Eller, blir det så mycket vila egentligen? Golfweek har frågat proffsen och det är allt från Xbox till tandoperationer som står på schemat framöver…

Scott Brown
– Jag ska jaga så mycket jag bara kan. Det är häftigt att försöka döda någonting som är större än dig själv. 

Stewart Cink
– Det blir till att operera mina bihålor. Jag behöver göra en sådan operation var tionde år för att kunna andas normalt.

Dylan Frittelli 
– Jag kommer sitta i min soffa och spela Rocket League på min X-Box.

Jim Furyk
– Det blir en resa till Sydafrika och åka på Safari. Jag har aldrig gjort det tidigare i mitt liv och är spänd av förväntan inför vad som komma skall. 

Robert Garrigus
– Det blir en hel del jakt och fiske. Dessutom ska jag coacha min sons baseball-lag i en stor turnering som väntar. 

James Hahn
– Med tanke på att jag varit borta i sju månader på grund av skada så blir det till att träna. Jag ligger ett par snäpp bakom alla andra, så detta är min chans att minska det gapet. 

Charles Howell III
– Det ska bli så otroligt skönt att bara få sova i sin egna säng. Jag avslutade säsongen med nio raka tävlingsveckor. Jag ska absolut inte klaga, det är ett fantastiskt jobb man har. Men det ska bli skönt att bara få vara hemma. 

Russell Knox
– Tidigare säsonger har jag känt mig helt utmattad vid den här tiden på året och hatat allt vad golf heter. Men i år har jag redan haft ett litet avbrott från golfen och ska istället använda tiden åt att finslipa på detaljerna i mitt spel. 

Davis Love III
– Jag har tre barnbarn som jag vill spendera en hel del tid tillsammans med. Utöver det ska jag försöka hinna med lite ankjakt och åka snowboard. 

Brendan Steele 
– Jag ska dra ut fyra visdomständer.Text: Daniel Eriksson • 2019-11-30
TournyttCharles Howell IIIDavis Love IIIJim FurykPGA TourRussel KnoxStewart Cink
Rulla till toppen