ZOZO Championship – Round Two

Tournytt

Rond 2 regnade bort för Tiger & company

Rond 2 av Zozo Championship fick ställas in.

CM Hellsten • 2019-10-25

Tiger Woods inledde den japanska PGA Tour-tävlingen med tre raka bogeys, men studsade sedan tillbaka och svarade till slut för karriärens främsta säsongspremiär – 64 slag (-6).
Det gav honom en delad förstaplats tillsammans med Gary Woodland.

Tiger Woods var efter den fina starten förstås laddad för att gå ut och spela varv två på Accordia Golf Narashino Country Club på fredagen.

Efter operationen: Tigers bästa säsongspremiär någonsin

Men det blev inget spel för honom och de andra 76 deltagarna – inga svenskar finns med i startfältet, däremot norrmannen Viktor Hovland som öppnade med 75 (+5).

Rond 2 fick ställas in på grund av allt för häftigt regnande och tävlingsledningen fattade beslutet innan någon hann slå ut.
– Väderprognosen visar på 127 millimeters regn de kommande 24 timmarna och banan har redan fått en hel del nederbörd och har nått punkten där den blivit ospelbar. Det här var rätt beslut, förklarar tävlingschefen Gary Young.


Planen är att rond 2 ska inledas på lördagsmorgonen klockan 06.30 lokal tid och att även rond 3 genomförs samma dag med trebollar och start från tee 1 och 10.
– Vi hoppas kunna avsluta tävlingen på söndagen men om det inte är möjligt så blir spel även på måndagen, säger Gary Young till PGA Tour.Scroll to Top