5de366a4151a3

Tournytt

TV: Misslyckat vredesutbrott på golfbanan

Tanken att kasta en klubba långt ut i ett vattenhinder har, ärligt talat, snuddat många golfare efter en dålig golfrond. Huvudpersonen i det här klippet tog det steget längre och skulle kasta hela bagen. Men inte ens det lyckades han med den här dagen...

Jesper Johansson • 2019-10-22

Har du koll på humöret när du spelar golf?
I princip alla golfare känner någon som har svårt att tygla sitt temperament. Och om så inte är fallet finns det möjligtvis en anledning att se sig själv i spegeln. 

I ett klipp som sprids via sociala medier får vi se en golfare tappa det fullständigt efter, vad vi antar, en svag rond.
Huvudpersonen i klippet har blivit så arg att han tagit sin golfbag av golfbilen för att kasta den i vattnet. Om vi stannar upp här ett tag får vi lite känlsa över hur frustrerad denna golfare måste vara.
Han har alltså tagit ett beslut att stanna golfbilen vid ett vattenhinder. Gått tillbaka till bagen för att lossa den. Därefter har personen tagit några steg ifrån bilen för att kasta den i vattenhindret. Temperamentet har alltså inte sjunkit under hela den här sekvensen. Istället har han valt att fullfölja sitt projekt.

Problemet? Han missar ett helt vattenhinder…
Istället för att bagen flyger mot vattnet släpper han den för tidigt och den flyger rakt upp i luften. Därefter vänds den i luften och alla klubbor rasar ner på backen. Ett fiasko.

Kepsen kastas och klippet tas slut. Vi kan bara gissa hur stämningen var då han lite senare var tvungen att plocka upp alla klubbor från marken innan han fortsatte med sin dag…

Se här:


Scroll to Top