Open de France – Day Two

Tournytt

Norén: “Nog aldrig varit så här arg på golfbanan”

Den normalt sett lugna Alexander Norén har haft ett par tuffa dagar på Le Golf National. Han vann tävlingen i fjol och är därmed titelförsvarare men han var långt ifrån nöjd när han mötte Viasats Peter Hedblom efter sin andra raka 72-rond. – Jag har lite problem med vissa slag och gjorde några strategiska missar. Som

Text: Martin Strömberg • 2019-10-18

Den normalt sett lugna Alexander Norén har haft ett par tuffa dagar på Le Golf National.

Han vann tävlingen i fjol och är därmed titelförsvarare men han var långt ifrån nöjd när han mötte Viasats Peter Hedblom efter sin andra raka 72-rond.

– Jag har lite problem med vissa slag och gjorde några strategiska missar. Som ett hål där vilken draw som helst hade tagit vattnet ur spel och jag väljer att slå en fade. Jag har nog aldrig varit så arg på banan, berättade Norén.

 

Norén:

 

Som ändå fortfarande har en bra chans att spela upp sig. Hans två över par räcker till en delad 55:e plats och Le Golf National är en bana där slag både tjänas in och försvinner med blixtens hastighet.

Norén är visserligen elva slag bakom ledande belgaren Nico Colsaerts men ifjol hämtade han in sju slag bara under slutronden i samma tävling.

– Två bra varv i helgen så har man gjort en bra tävling, avslutar Norén.

Norén:

Text: Martin Strömberg • 2019-10-18
TournyttAlexander NorenEuropean TourNicolas ColsaertsTournytt
Scroll to Top