Sanderson Farms Championship – Round One

Tournytt

Daniel Chopra topp-20 i USA

Svensken har fått en kanonstart i USA.

Jesper Johansson • 2019-09-20

Väder har ställt till det under veckans Sanderson Farms Championship och alla spelare lyckades inte göra en score på banans samtliga 18 hål.
Men en stor del av fältet hann spela 18 hål och en av dem var Daniel Chopra, som efter torsdagen är delad 17, tre under par.

PÅ Country Club of Jackson gjorde svensken en inledande bogey innan han studsade tillbaka med birdies på hål tre och fyra. En bogey på hål sex gjorde att han åter var på par.
Sedan var det dags för de sista nio hålen och Chopra gjorde där en birdie på hål elva innan han på korta hål 15 (282 meter) lyckades sätta utslaget mitt i fairway.

Därifrån satte han det korta inspelet för en eagle.

Leder tävlingen gör Tom Hoge, åtta under par. Amerikanen lyckades tidigare i år säkra sitt kontrakt under slutspelet på undertouren Korn Ferry Tour. Det innebär att han nu kan spela golf med lite mer frihet än veckorna med kniven mot strupen.
– Det var väldigt mycket press där i några veckor så det är skönt att komma tillbaka till PGA Tour och alla fina tävlingar här. Så fort man lyckas ta sig hit kan man spela lite friare, sa Hoge efter ronden.
– Samtidigt, när man spelar bra, gäller det att fortsätta på samma sätt.

Här är toppen av ledartavlan:

Daniel Chopra topp-20 i USA

Scroll to Top