Donald Trump Holds Weekend Meetings In Bedminster, NJ

Tournytt

Trumps golfbana vandaliserad

En man är gripen efter att vid två tillfällen vandaliserat en av president Trumps golfbanor.

Text: Jesper Johansson • 2019-09-11

I början av september fick president Trumps golfbana, Trump National Golf Club, ovälkommet besök.

På banan som det så sent som 2017 spelades en major på körde en man över flera greener och åsamkade skador till ett värde av över 180 000 kronor. 

Polisen i Bedminster, New Jersey, mottog ett samtal under eftermiddagen 3 september där det rapporterades att en man gjort “donuts”, alltså sladdat runt i en ring, på banans elfte green.
Det rapporterar GolfWeek. 
En banarbetare ska ha stått på ett närliggande hål när han hörde hög musik komma från det elfte hålet. När han väl kunde se vad som föregick såg han där en Ford sladda runt på gräsytorna.
När polisen väl kom fram var bilen borta men man hittade delar av fordonet. Skadorna på golfbanan beräknas vara upp emot 10 000 dollar, ungefär 97 000 kronor.

Man kunde då inte gripa någon för vandaliseringen. Men på söndagen lyckades man ta fast vandalen.

Då återvände nämligen mannen med sin Ford till golfbanan för att göra ytterligare ett antal “donuts”. Den här gången på den 13:e greenen. Den här gången lyckades man se vad det var för registreringsnummer på bilen och en man kunde gripas.
En 23-årig man var ägaren och än så länge är det oklart vad hans straff blir.
Skadorna på de båda greenområden förväntas vara upp emot 184 000 svenska kronor.

Miljöaktivister vandaliserade Trumps golfbana

Det här är inte första gången Trump får en av sina golfbanor vandaliserad. Hans bana i Los Angeles angreps av miljöaktivister som på banans femte green karvade ut budskapet “No more Tigers – No more Woods”.

Även under valnatten 2016 vandaliserades en av President Trumps golfbanor. Då var det i Washington, DC.Text: Jesper Johansson • 2019-09-11
TournyttDonald TrumpUSA
Scroll to Top