5de36c84c62a1

Tournytt

Mysteriet i Kastelholm – vem äger armbandet?

Golfrestaurangen Åland har i ett Facebook-inlägg efterlyst en man som angeläget sökte ett borttappat armband. Trots enorm spridning har ägaren fortfarande inte hittats.

Jesper Johansson • 2019-08-26

“Har ni fått in ett armband?”

I mitten av juli kom en man in till Golfrestaurangen Åland på Ålands Golfklubb för att fråga om det hade kommit in ett läderarmband märkt med texten “Tillbaka till livet”. Just då hade restaurangen inte hittat eller fått in något armband. Men en månad senare dök det upp.

Efter det valde restaurangen att via sin Facebook-sida försöka söka upp mannen som hade tappat armbandet.
Inlägget tog fart och totalt har i skrivande stund fler än 6 900 personer delat inlägget för att mannen ska hittas.

Jenny Björklund driver och äger restaurangen. Hon kunde aldrig vänta sig den respons de fått efter att inlägget publicerats.
– Vi är helt chockade och glada förstås. Det här var verkligen inget vi förväntade oss, säger Björklund till svenskgolf.se/wp.
– När den här mannen kom in och frågade om armbandet var han verkligen ledsen för att han hade tappat det. Så han verkade verkligen angelägen att få tillbaka det. 

Har ni fått tag på mannen?
– Nej. Det är lite märkligt. Jag hoppas att han snart hör av sig. Med så många som har sett det där inlägget borde någon person känna den personen. 

Om mannen läser den här artikeln – vad ska han då göra?
– Han ska kontakta oss så att vi kan skicka det till honom. Armbandet verkade vara väldigt viktigt för honom, säger Björklund.

Scroll to Top