Tournytt

”Jag känner ingen smärta alls”

Efter en handledsskada har Justin Thomas deltagit i tre tävlingar. I två av dem missade han kvalgränsen. Inför veckans tävling säger han att det inte finns några ursäkter till hans svaga resultatrad.

Jesper Johansson • 2019-06-19

Justin Thomas har i sina tre senaste starter missat två kvalgränser. Amerikanen, som efter The Masters tog ett sex veckor långt uppehåll, har dragits med en handledsskada. Den här veckan deltar han i Travelers Championship och enligt honom själv har han inga ursäkter till varför resultaten inte varit som de ska efter återkomsten från skadan.
– Jag känner ingen smärta alls. Jag kan göra allt som vanligt, säger han till Golf Channel.
– Den här handledsskadan ska aldrig vara ett problem igen så länge jag gör saker korrekt och inte gör något dumt.

Thomas lärde sig av Koepka – från TV-soffan

På grund av skadan missade Thomas PGA Championship på Bethpage Black men deltog i US Open på Pebble Beach, där han missade kvalgränsen efter resultaten 73-73, +4.

Efter veckans tävling på PGA Tour kommer amerikanen ta ett två veckor långt uppehåll innan han spelar Scottish Open, The Open och WGC-FedExChampionship. De senaste fyra åren har Thomas vunnit minst en tävling, men det nya schemat börjar han få bråttom om han ska lyckas hålla sviten vid liv. Men den är inget han tänker på.
– Jag måste bara fortsätta jobba hårt och hoppas att bra saker snart kommer.


Scroll to Top