Tournytt

Nordqvist i delad ledning: ”Stolt över mig själv”

Anna Nordqvist har fått en kanonstart i Virginia.

Jesper Johansson • 2019-05-24

Anna Nordqvist har under säsongen 2019 inte nått upp i de resultat vi vant oss att se henne i. Två delade 21-platser är det bästa vi fått se från svenskan som den här veckan spelar för första gången sedan två missade kvlagränser i rad.

På Kingsmill Resort River Course gjorde Anna Nordqvist en bogey och sju birdies för att till slut signera ett scorekort innehållandes 65 slag (–6).
– Jag har spelat ganska bra hittills I år men inte fått ut några resultat med mig. I dag var en väldigt solid golfdag och jag gjorde inga stora misstag, sa Nordqvist efter rundan och fortsatte:
– Jag tyckte spelföhållandena var väldigt svåra den här morgonen och man är tvungen att slå många bra golfslag där ute. Just nu är jag bara väldigt stolt över mig själv för vad jag gjorde den här morgonen. Jag försöker att inte tänka på det förgångna eller framtiden, utan vara i nuet.

Nordqvist i delad ledning: ”Stolt över mig själv”

Bronte Law och Jennifer Song delar ledningen med Nordqivst. Tre slag bakom trion hittar vi nästa svenska. Madelene Sagström är delad tio, –3. 

Här är alla svenskresultat i Pure Silk Championship

Nordqvist i delad ledning: ”Stolt över mig själv”

Scroll to Top