Tournytt

Stabil start av Björk i Marocko

Svensken i en fin position inför helgen.

Jesper Johansson • 2019-04-26

Förra året slutade Alexander Björk delad trea i Marocko. I årets upplaga av tävlingen är han i position att upprepa den framskjutna placeringen. 

Inför veckans tävling i Marocko meddelade Alexander Björk att han nästa vecka ska ta sig till Kina för att försöka försvara sin titel i Volvo China Open. I och med det berättade svensken att han än så länge inte känner att året riktigt kommit igång.
– För att vara ärlig känns det inte som att säsongen har startat. Jag har bara spelat fem tävlingar och haft massor av ledig tid. Jag är inte nöjd med resultaten i tävlingen men jag är säker på att arbetet jag lagt ned de senaste månaderna kommer löna sig under resten av säsongen, sa Björk.

Sedan det uttalandet har Björk tagit sig till Marocko för att spela Trophee Hassan II och svensken kan redan nu se resultat av sin träning.

Efter två spelade varv på Royal Golf Dar Es Salam är Alexander Björk ett under par och delar därmed 19:e platsen. Svensken är sex slag bakom ledaren Jordan Smith, som i skrivande stund inte inlett sitt andravarv i tävlingen.

Stabil start av Björk i Marocko

Här kan du se en aktuell ledartavla:
Scroll to Top